Egyszintes Házak SIP panelekből

Ez a szakasz egyszintes házak projektjeit mutatja be SIP panelekből. A szóban forgó technológia a legalkalmasabb a kész házak kulcsrakész formában történő összeszerelésére, és lehetővé teszi a mechanikus munka mennyiségének 50-60% -kal történő csökkentését, a telepítés során a többi vázszerkezethez képest.

A SIP panelekből álló egyszintes házak külön erőelemekből vannak összeállítva, amelyek erős és megbízható keretet alkotnak. Szerkezeti tulajdonságai miatt az anyag nemcsak a saját súlyának képes ellenállni, hanem a külső hatások (zivatar, szél) által létrehozott keresztirányú terheléseknek is.

Az itt bemutatott projektek közül sokat a VIRMAK már megvalósított. Az “egyszintes házak” oldal lehetőséget ad a költségvetés meghatározására és az építés volumenének becslésére, a munka szakaszainak megértésére. Bármely projektet vehet alapul, kérésére újra elkészítjük.

Keressen katalógusunkban egy Önnek megfelelő projektet!

Házkészletek SIP panelekből

Mi a SIP panellakás? Ez lényegében egy különálló alkatrészekből – SIP panelekből – álló kivitelező, amelyet gyárilag terveztek, gyártottak és vágtak le a jövőbeni otthoni önszereléshez. Ehhez egy projekt tartozik, amely tartalmazza a SIP panelek vágási térképét, valamint részletes utasításokat a telepítésükhöz. Minden SIP panelt a projekt és az összeszerelési utasításoknak megfelelően címkéznek, így a telepítés még képzetlen ember számára is egyszerű feladat.