Háromszintes Házak SIP Panelekből

Az LLC “VIRMAK” házi készletek gyártásával és háromszintes házak építésével kapcsolatos szolgáltatásokat kínál SIP panelekből. A munkát kulcsrakészen végezzük: a gyártástól a termékek szállításáig és összeszereléséig.

A többrétegű panelekből álló modern épületek teljesítményükben nem alacsonyabbak a hagyományos téglából, gerendából vagy rönkből készült házaknál. Ezenkívül számos előnyös előnyük van, amelyek az energiahatékony, tartós és olcsó házak építésének első számú anyagává teszik őket.

A SIP panelekből álló háromszintes házak előnyei Az egész évszakban történő építkezés. A fal- és tetőpanelek, válaszfalak és burkolatok gyártásához nagy szilárdságú alapanyagokat és anyagokat használnak – cement forgácslapokat, OSB-t, magnezium üveglapot vagy farostlemezt. Ezek a termékek rendkívül jól ellenállnak az időjárási viszonyoknak, nincsenek kitéve a magas páratartalom vagy a hirtelen hőmérséklet-változás miatti deformációnak. Még egy háromszintes ház is SIP panelekből, 100 négyzetméter alapterületű, amely néhány hónap alatt megépíthető. A SIP panelekből álló háromszintes ház 50-70 évig fog tartani javítás nélkül, mivel merev vázon és nagy szilárdságú falpaneleken alapszik. Gazdaságos az építés és az üzemeltetés szempontjából. A SIP panelekből álló háromemeletes ház építéséhez nem szükséges erős alapot felállítani, mivel a panelek viszonylag könnyűek. A magas hőfizikai tulajdonságok miatt a lakók takarékoskodhatnak a ház fűtésével télen és a hűtéssel nyáron.

Keressen katalógusunkban egy Önnek megfelelő projektet!

Házkészletek SIP panelekből

Mi a SIP panellakás? Ez lényegében egy különálló alkatrészekből – SIP panelekből – álló kivitelező, amelyet gyárilag terveztek, gyártottak és vágtak le a jövőbeni otthoni önszereléshez. Ehhez egy projekt tartozik, amely tartalmazza a SIP panelek vágási térképét, valamint részletes utasításokat a telepítésükhöz. Minden SIP panelt a projekt és az összeszerelési utasításoknak megfelelően címkéznek, így a telepítés még képzetlen ember számára is egyszerű feladat.