Kétszintes Házak SIP Panelekből

A VIRMAK cégkatalógus kétemeletes házak projektjeit tartalmazza SIP panelekből. A kész megoldások nagy választéka lehetővé teszi, hogy a költség, a külső kialakítás és az elrendezés szempontjából a legmegfelelőbb lehetőséget válassza ki magának.

A SIP panelekből álló, kétszintes házak teljes második emelettel a modern külvárosi építkezés klasszikusai. Optimálisan zónázzák a belső teret, nagy megbízhatósággal, kényelemmel és energiahatékonysággal rendelkeznek. A SIP panelekből álló kétszintes házak projektjeit kellően nagy területre tervezték, és tökéletesek 4-5 fős családok számára.

Az itt bemutatott projektek közül sokat a VIRMAK már megvalósított. A “kétszintes házak” oldal lehetőséget ad a költségvetés meghatározására és az építés volumenének becslésére, a munka szakaszainak megértésére. Bármely projektet vehet alapul, kérésére újra elkészítjük.

Keressen katalógusunkban egy Önnek megfelelő projektet!

Házkészletek SIP panelekből

Mi a SIP panellakás? Ez lényegében egy különálló alkatrészekből – SIP panelekből – álló kivitelező, amelyet gyárilag terveztek, gyártottak és vágtak le a jövőbeni otthoni önszereléshez. Ehhez egy projekt tartozik, amely tartalmazza a SIP panelek vágási térképét, valamint részletes utasításokat a telepítésükhöz. Minden SIP panelt a projekt és az összeszerelési utasításoknak megfelelően címkéznek, így a telepítés még képzetlen ember számára is egyszerű feladat.