A VIRMAK-RÓL

Videó a módosított Virmak házakról

A SIP panelek közül egy kész ház projekt kiválasztása az optimális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan beszerezzen egy modern, energiatakarékos és olcsó kulcsrakész házat.

A technológia egyfajta vázszerkezet, amely magában foglalja a gyárban gyártott kész elemek használatát a házak összeszerelése során. A falak, a tetők és a mennyezet strukturált SIP panelekből készülnek, és alapként cölöpcsavaros vagy szalagos alapokat használnak, így a szerkezet költsége nagyon kedvező. Az épületek könnyűek, így szinte bármilyen talajra felépíthetők.

Az összes projekt

Ez a szakasz szállodák, vendégházak, rekreációs központok és egyéb kereskedelmi létesítmények projektjeit mutatja be. Sokukat a VIRMAK már megvalósította. Ilyen szállodákat építettünk SIP panelekből CSP-vel. A katalógus lehetőséget ad arra, hogy nagyjából meghatározza a költségvetést, megbecsülje a mennyiségeket és megértse a létesítmény építésének szakaszait. Bármely projektet vehet alapul, kérésére újra elkészítjük. Egyéni projektek szerint építünk! 

Monolitból, téglából, blokkból szállodákat, vendégházakat, rekreációs központokat és egyéb kereskedelmi objektumokat is építünk.

EGYSZINTES HÁZAK

Projektek: 54 db

KÉTSZINTES HÁZAK

Projektek: 75 db

HÁROMSZINTES HÁZAK

Projektek: 4 db

TETŐTÉRI HÁZAK

Projektek: 74 db

DUPLEXEK ÉS SORHÁZAK

Projektek: 15 db

SZÁLLODÁK

Projektek: 52 db

Házkészletek SIP panelekből

Mi a SIP panellakás? Ez lényegében egy különálló alkatrészekből – SIP panelekből – álló kivitelező, amelyet gyárilag terveztek, gyártottak és vágtak le a jövőbeni otthoni önszereléshez. Ehhez egy projekt tartozik, amely tartalmazza a SIP panelek vágási térképét, valamint részletes utasításokat a telepítésükhöz. Minden SIP panelt a projekt és az összeszerelési utasításoknak megfelelően címkéznek, így a telepítés még képzetlen ember számára is egyszerű feladat.