A VIRMAK KFT-rŐL

Kiváló minőségű, energiatakarékos, előre épített házat vagy szállodát építhet olcsón, de jól szervezetten! A VIRMAK cég szakembereivel, akik egyedülálló tudással és tapasztalattal rendelkeznek. A modern otthon felé vezető út rövid, kellemes és nyereséges lesz az Ön számára.

Jelenleg a SIP (szerkezeti szigetelt panel) technológia az egyik leggyorsabban növekvő terület ezen a piacon. Lehetővé teszi, hogy a napokban olcsón felállítson lakó- és közüzemi létesítményeket, raktárakat és kereskedelmi ingatlanokat. 

A SIP panelek alkalmasak homlokzati, dekorációs és hőszigetelési munkákhoz, padló- és mennyezetszereléshez, belső válaszfalakhoz, tetőfedéshez és ablakpárkányokhoz.

A mai napig a SIP házak építésének legfejlettebb technológiája a cementlemezek használata (a forgácslapok helyett). Az ilyen panelek nagyon nagy szilárdsággal, környezeti és tűzbiztonsággal rendelkeznek. Sokkal melegebbek és jobban védettek a negatív külső behatásoktól.

 

JELENTŐSEN MÓDOSÍTOTTUK A SIP-PANEL ENERGIATAKARÉKOS LAKÁSÉPÍTÉS TECHNOLÓGIÁJÁT.

A következő szakmai szolgáltatásokat kínáljuk Önnek:
– Az egyedi projektek bármilyen rendeltetésének (nyaralók, házak, szállodák …) megtervezése.
– Szerkezeti szigetelt panelek, előre gyártott házak, gyalult fűrészáru (kemence szárítás), kötőelemek gyártása és értékesítése.
– Energiatakarékos előregyártott épületek SIP panelekből, DSP-vel, akár három emeletig.

A VIRMAK ANYAVÁLLALATÁNAK IRODÁI KRASZNODARBAN (SZOCSI), SZEVASZTOPOLBAN (MOSZKVA) TALÁLHATÓK.

A VIRMAK vállalatcsoportba tartoztak:
OOO “Virmak” (Krasznodar) – tervezés, gyártás, építés és építőanyagok
OOO “VR-Stroy” (Krasznodar) –
OOO “Virmak-Opt” (Krasznodar) építőipar – nagykereskedelmi építőanyagok
OOO “VR” -M-Stroy “(Moszkva) – építkezés
A gyártási komplexum a következő címen található: Krasznodar art. Novotitarovskaya, Lunacharsky utca 401B.

Disztribútorként most már MAGYARORSZÁGON is elérhetőek vagyunk!

 

Gyors! Minőségi! Olcsó! Újító!

A VIRMAK vállalat eredetileg gyártási és építőipari szervezetként fejlődött. Hatalmas erőfeszítéseket fektettek mind a termelés támogatásába, az építkezések optimalizálásának és minőségének irányításába, mind az emberi erőforrásba.
A VIRMAK vállalat gerincét szakemberekből álló csapat alkotja. A személyzet tagjai: tervezők, építészek, kivitelezők, becslők, elöljárók, szerelők, gyártási szakemberek.

A VIRMAK vállalat rendelkezik minden engedéllyel a tevékenységek végrehajtására: a tervezési és kivitelezési jóváhagyási tanúsítvánnyal. A VIRMAK bejegyzett védjegy, mint saját védjegy. Ez a vállalat presztízse és a tisztességtelenség elleni biztosítás, az ügyfelek számára pedig a választás megbízhatóságába vetett bizalom.

A GYÁRTOTT TERMÉKEK MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNYAI.

2018-ban egyedül Oroszországban gyártunk tanúsított SIP paneleket CBP-vel, üvegszálas ISOVER Sandwich fény alapján szigetelő kőlappal.

A TÁRSASÁG AZ OROSZ FÖDERÁCIÓ KERESKEDELMI ÉS IPARI KAMARÁJÁNAK TELJES JOGÚ TAGJA.

Az OOO “Virmak” tagja az Orosz Föderáció uniós “Krasznodar területének kereskedelmi és ipari kamarájának”, amely elősegíti a piaci kapcsolatok és az üzleti fejlesztési kezdeményezések jogi keretének kialakítását. A kereskedelmi kamarai tagság nyereséges és tekintélyes, mivel ez egyes társaságok részéről bizonyos és nagyon kézzelfogható előnyökhöz jut, különösen annak lehetősége, hogy a nagyvállalkozások befolyásos üzletembereinek megállapodott pozícióira és hitelességére támaszkodhassanak, számos speciális szolgáltatásra és tanácsadásra, használja a nemzetközi kapcsolatok széles hálózatát.

MIÉRT MI? TÍZ OK, HOGY MEGRENDELJE TŐLÜNK AZ ÉPÍTKEZÉST:

 1. – SSP paneleket gyártunk DSP, SML, OSB, GB és házkészletekkel.
  Oroszországban elsőként kezdtük el a tömeggyártást 2008-ban. SML lemezekkel ellátott SIP panelek gyártása, 2014-ben CBP, 2017-ben üvegszálas ISOVER Sandwich fényszigetelésen alapuló kőlap.
  Oroszország déli részén a legnagyobb a módosított SIP panelek és házkészletek gyártása.

 2. – A tervezők, építészek, elöljárók speciális felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, valamint hatalmas, hosszú távú tapasztalattal rendelkeznek a DSP-vel ellátott SIP panelekből készült épületek építésében.

 3. – A DSP-vel ellátott SIP panelekből álló ház projektje ingyenes (az építési szerződés megkötésekor).

 4. – 1999 óta tapasztalat az építkezésről. Több száz objektum épült.

 5. – A kiállítási m & a házak, valamint a meglévő építkezések jelenléte a Krasznodar és Stavropol területeken, Krímben, Moszkvában és Moszkva régióban. És a produkciónkat Megtekintheti előzetes egyeztetés nélkül 10: 00-16: 00-ig. az FRI-n. A gyártási folyamat mellett lehetőség van a SIP panel emeletes ház meglátogatására. Bázisunkon egy kétszintes épület a következő feladatokat látja el: az első emelet egy műszaki iroda, a második – lakóhelyiség az alkalmazottak számára.

 6. – 5 év garancia minden típusú anyagra. 5 év garancia minden típusú munkára. A legjobb minőség Oroszországban, a legalacsonyabb áron. Határozatlan szavatosság: az építés és az üzemeltetés költséghatékonysága, a környezetbarát és biostabilitás, az üzemeltetés költséghatékonysága, az energiahatékonyság és a tűzbiztonság.

 7. – Előregyártott házak és építőanyagok szállítása az építési szerződéshez ingyenesen.

 8. – A munka minden szakaszára hivatalos szerződéseket kötünk. Garantáljuk a rejtett és kiegészítő kifizetések, valamint az építési határidők hiányát. Annyit fizet, amennyit a szerződés előír! Készek vagyunk megvitatni az árakat, ha talál olcsóbb lehetőséget, azonos minőségű anyagokkal és határidőkkel.

 9. – A tárgyakon végzett munkát szakképzett személyzet végzi mérnökök irányításával. Végezünk szerzői jogi és műszaki felügyeletet (minőségellenőrzést).

 10. – Építsen házakat az előgyártás módszerével. A ház felépítése olyan elemekből van összeállítva, amelyeket iparunkban gyártanak gyártásunk során. A “domokomplekt” magas fokú készültsége lehetővé teszi, hogy heteken belül különféle célokra építsenek épületeket.