Egyszintes Házak SIP panelekből

Ez a szakasz szállodák, vendégházak, rekreációs központok és egyéb kereskedelmi létesítmények projektjeit mutatja be. Sokukat a VIRMAK már megvalósította. 

A katalógus lehetőséget ad arra, hogy nagyjából meghatározza a költségvetést, megbecsülje a mennyiségeket és megértse a létesítmény építésének szakaszait. Bármely projektet vehet alapul, kérésére újra elkészítjük. Egyéni projektek szerint építünk! Galéria a megértésért!

Monolitból, téglából, blokkból szállodákat, vendégházakat, rekreációs központokat és egyéb kereskedelmi objektumokat is építünk.

Az itt bemutatott projektek közül sokat a VIRMAK már megvalósított. A “Szállodák” oldal lehetőséget ad a költségvetés meghatározására és az építés volumenének becslésére, a munka szakaszainak megértésére. Bármely projektet vehet alapul, kérésére újra elkészítjük.

Keressen katalógusunkban egy Önnek megfelelő projektet!

Házkészletek SIP panelekből

Mi a SIP panellakás? Ez lényegében egy különálló alkatrészekből – SIP panelekből – álló kivitelező, amelyet gyárilag terveztek, gyártottak és vágtak le a jövőbeni otthoni önszereléshez. Ehhez egy projekt tartozik, amely tartalmazza a SIP panelek vágási térképét, valamint részletes utasításokat a telepítésükhöz. Minden SIP panelt a projekt és az összeszerelési utasításoknak megfelelően címkéznek, így a telepítés még képzetlen ember számára is egyszerű feladat.