Tetőtéri Házak SIP panelekből

Ez a szakasz a tetőtéri házak projektjeit mutatja be, önálló tartó szigetelt panelekből, tetőtéri padlóval rendelkező CSP-vel. Sokukat a VIRMAK már megvalósította.

A tetőtéri házak különböznek a legfelső emeleten ferde falú, teljes padlójú házaktól. Fő előnyük kétségtelenül az alacsonyabb négyzetméterár a két vagy háromemeletes épületekhez képest, és jelentős árkülönbség az egyemeletes házakhoz képest.

A katalógus lehetőséget ad arra, hogy nagyjából meghatározza a költségvetést, megbecsülje a mennyiségeket és megértse leendő otthona építési szakaszait. Bármely projektet figyelembe vehet, és mi az Ön igényeinek és kívánságainak megfelelően elkészítjük.

Keressen katalógusunkban egy Önnek megfelelő projektet!

Házkészletek SIP panelekből

Mi a SIP panellakás? Ez lényegében egy különálló alkatrészekből – SIP panelekből – álló kivitelező, amelyet gyárilag terveztek, gyártottak és vágtak le a jövőbeni otthoni önszereléshez. Ehhez egy projekt tartozik, amely tartalmazza a SIP panelek vágási térképét, valamint részletes utasításokat a telepítésükhöz. Minden SIP panelt a projekt és az összeszerelési utasításoknak megfelelően címkéznek, így a telepítés még képzetlen ember számára is egyszerű feladat.